iBotox logo

Tandvård

Letar du efter en högkvalitativ klinik för tandvård? iBotox Sweden, en avdelning inom IdealofMeD, känd för enastående kundservice och naturliga resultat, står till din tjänst. Kontakta oss idag för att utforska dina alternativ.

Priser från €115 €50
Tandvård

Vad du behöver veta om iBotox

Toppbetyg på TrustPilot

4.9 av 5 baserat på 379 omdömen

100% Säkra behandlingar

Legitimerade specialister

Ingen väntelista

Inga köer tack vare vår avancerade app

En del av IdealofMeD

Över 1000 patienter nöjda patienter varje år

Ta det första steget mot ett perfekt leende

Få din personliga rabatt

50% rabatt på din första behandling

Boka en fri konsultation

50% rabatt på din första behandling

Problem? Scana den här QR-koden med din mobil för att öppna WhatsApp. Vi värdesätter din personliga integritet.

Din expert på prisvärd tandvård

En god tandhälsa är avgörande för att upprätthålla en god allmänhälsa och livskvalitet. Tandvård omfattar olika förebyggande och behandlande åtgärder som syftar till att förhindra, behandla och återställa problem i tänder, tandkött och munhåla. Regelbundna besök hos tandläkaren och en god tandhygien, som inkluderar tandborstning och tandtrådning, kan minska risken för tandproblem och tandlossning.

Det finns även flera kosmetiska tandvårdsalternativ som kan förbättra estetiken hos tänderna, såsom tandblekning och tandreglering. Tandvård är viktigt för alla åldersgrupper och det rekommenderas att börja med regelbunden tandvård från en tidig ålder.

Tandvård

Tandvård till ett bra pris

Vi kan erbjuda tandvård till ett rimligt pris tack vare att vi är en del av IdealofMeD, med allt vad det innebâr i form av resurser och erfarenhet. Genom att vara en del av en större organisation kan vi använda de senaste teknikerna och behandlingsmetoderna till en mer överkomlig kostnad.Vi strävar efter att göra tandvård tillgänglig för alla. Hos oss arbetar legitimerad personal som kan hjälpa till med allt från allmän tandvård till mer specialiserade kosmetiska behandlingar.Vi erbjuder alltid ett överkomligt pris. Utöver tandvård är vi även specialister på botox och hårtransplantation.

Olika typer av tandbehandlingar

Det finns många olika typer av tandbehandlingar som kan förbättra hälsan, funktionen och utseendet på tänder och tandkött.

Några av de vanligaste tandbehandlingarna är:

 1. Tandrengöring – en grundläggande tandbehandling som innebär avlägsnande av tandsten och plack från tänderna.
 2. Tandfyllning – används för att fylla hål i tänderna som orsakas av karies eller trauma.
 3. Tandblekning – en kosmetisk tandbehandling som används för att ta bort missfärgningar och ge tänderna en vitare och ljusare nyans.
 4. Tandimplantat – en avancerad tandbehandling som används för att ersätta saknade tänder och återställa tandfunktionen.
 5. Tandkronor – en tandbehandling som används för att täcka och skydda en skadad eller försvagad tand.
 6. Tandreglering – en tandbehandling som används för att korrigera tändernas position och bett med hjälp av tandställning eller genomskinliga tandregleringar.

 

Ovanstående är bara några av de vanligaste typerna av tandbehandlingar. Det finns också andra tandbehandlingar som tandutdragning, rotbehandling, tandproteser och tandkirurgi som kan utföras för att förbättra tandhälsan och återställa tandfunktionen.

Få din personliga rabatt

50 % rabatt på din första behandling

Omdömen om iBotox olika behandlingar med Botox

Fördelar med regelbunden tandvård

Det finns flera fördelar med reglebunden tandvård och att sätta in tandbehandlingar i tid:

 1. Förbättrad tandhälsa: Tandbehandlingar kan hjälpa till att förebygga och behandla tandproblem, såsom karies, tandköttsproblem och tandförlust.

 2. Ökat självförtroende: Många tandbehandlingar kan förbättra utseendet på tänderna och ge dig ett vackrare leende. Det kan öka ditt självförtroende och självkänsla.

 3. Förbättrat ätbeteende: Tandbehandlingar som tandimplantat, tandkronor och tandproteser kan hjälpa till att återställa tandfunktionen och förbättra ditt ätbeteende.

 4. Bättre tal: Tandproblem kan påverka din förmåga att tala tydligt. Tandbehandlingar kan hjälpa till att lösa dessa problem och förbättra din tal- och uttalsförmåga.

 5. Förebyggande av allmänna hälsoproblem: Forskning har visat att det finns en koppling mellan tandhälsa och allmän hälsa. Att ta hand om dina tänder och tandkött kan bidra till att förebygga allvarliga hälsoproblem såsom hjärtsjukdomar och stroke.

 

Boka en fri konsultation

50% rabatt på din första behandling

Problem? Scana den här QR-koden med din mobil för att öppna WhatsApp. Vi värdesätter din personliga integritet.

Tandvårdsbehandlingar för patienter med tandläkarskräck

Att känna rädsla inför tandvård är vanligt och kan bero på olika faktorer. Våra tandläkare är specialiserade på att ta hand om patienter med tandläkarskräck, och de använder olika tekniker för att göra besöket så bekvämt som möjligt. Dessa tekniker inkluderar avslappningsövningar, lugnande musik och narkosbehandling. En konsultation med en tandläkare kan också hjälpa till att lugna oron och ge en bättre förståelse för vilka behandlingar som kan behövas.

Boka en fri konsultation

Om du inte vill chatta med en expert redan idag kan du boka en konsultation vid ett annat valt tillfälle. Vi ringer upp dig när det passar dig!

Vanliga frågor

Det rekommenderas att man besöker tandläkaren två gånger om året för regelbundna kontroller och rengöringar. Men om du har några specifika tandproblem eller oroar dig över din tandhälsa bör du besöka din tandläkare oftare.

För att borsta tänderna på rätt sätt bör du använda en mjuk tandborste och borsta i små cirkulära rörelser. Borsta tänderna två gånger om dagen i minst två minuter varje gång. Var noga med att borsta alla ytor av dina tänder, inklusive insidan och utsidan av kindtänderna och framtänderna, samt tungan.

De vanligaste orsakerna till tandproblem är dålig tandhygien, en ohälsosam diet med högt sockerinnehåll, rökning, och en bristande rutin av tandkontroller och rengöringar. Genetik kan också spela en roll i tandproblem, liksom trauma eller skada på tänderna.

Kostnaden för tandvård kan variera beroende på vilken typ av tandvård du behöver.Kontakta våra specialister för att få en uppskattning av kostnaderna baserat på dina specifika behov. Det är också viktigt att notera att vissa tandvårdsbehandlingar kan täckas av tandvårdsförsäkringar eller offentliga hälso- och sjukvårdssystem, beroende på var du bor och vilken typ av tandvårdsförsäkring du har.