iBotox logo

Behandlingar

Boka dina skönhetsbehandlingar hos iBotox

Läs mer om våra olika skönhetsbehandlingar

Kampanjer mars 2024

€200 rabatt på din all-inclusivehårtransplantation

Skönhetsbehandlingar

iBotox är din ledande specialist inom skönhetsbehandlingar såsom Botox, hårtransplantation och tandvård. Vårt mål är att erbjuda våra kunder säkra och effektiva behandlingar samtidigt som vi garanterar en enastående kundservice. Vi är stolta över att kunna hjälpa våra kunder att öka sitt självförtroende och självkänsla, vilket ger dem möjlighet att navigera genom livet med ökad självsäkerhet.

Vi är din expert på behandlingar med Botox. Vi erbjuder olika typer av Botox-behandlingar  som kan minska rynkor och fina linjer i ansiktet. Tillsammans med vår partnerklinik erbjuder vi även hårtransplantation. En sådan involverar att flytta hår från en del av skalpen till en annan för att åtgärda håravfall eller uttunning.

Vi kan även erbjuda prisvärd tandvård. Tandvården kan inkludera allt från rutinmässiga rengöringar till mer komplexa
behandlingar som tandimplantat. Det är viktigt att konsultera en licensierad professionell för att bestämma de bästa behandlingsalternativen för dina individuella behov.

Ett stort utbud av behandlingar

Vi erbjuder ett stort utbud av behandlingar, några av de lest populära just nu:

Botox panna

Om du vill göra botox panna plockar vi fram klinikerna med bäst erbjudanden för tillfället. Det blir allt populärare att göra botox och vi ser till att du får bästa pris utan att behöva leta själv.

Botox mot migrän

Botox handlar inte bara om skönhetsbehandlingar. Botox mot migrän blir allt populärare och har visat på väldigt goda resultat.

Ögonbrynslyft

Med ett enkelt ögonbrynslyft kan du snabbt se piggare och yngre ut. Vi jämför olika kliniker som erbjuder denna behandling för att kunna ge dig ett bästa pris. Det ska vara enkelt för dig att välja.

Vad du behöver veta om iBotox och våra behandlingar

Toppbetyg på TrustPilot

4.9 av 5 baserat på 379 omdömen

100% Säkra behandlingar

Legitimerade specialister

Ingen väntelista

Inga köer tack vare vår avancerade app

En del av IdealofMeD

Över 1000 patienter nöjda patienter varje år