iBotox logo

Botox pris

Söker du en ledande klinik som erbjuder ett oslagbar Botox pris? iBotox är experter på att utföra säkra och högkvalitativa Botox-behandlingar. Vi är certifierade och sätter alltid våra kunders säkerhet och tillfredsställelse i fokus. Vi är stolta över att hjälpa våra kunder att öka sin självkänsla och självförtroende.

Priser från €115 €50

Få det bästa priset på din behandling

Få din personliga rabatt

50% rabatt på din första behandling

Boka en fri konsultation

50% rabatt på din första behandling

Problem? Scana den här QR-koden med din mobil för att öppna WhatsApp. Vi värdesätter din personliga integritet.

Botox pris - hur mycket kostar det?

Botox pris kan variera beroende på flera faktorer, såsom behandlingsområde, mängden Botox som används och prissättning från kliniken eller skönhetssalongen. Vanligtvis debiteras Botox per enhet, och priset kan variera från några hundra till flera tusen kronor beroende på mängden enheter som används. Det är viktigt att notera att det kan krävas flera behandlingar för att uppnå det önskade resultatet, vilket kan påverka det totala priset. Det är alltid viktigt att välja en pålitlig och erfaren klinik eller skönhetssalong som använder högkvalitativa produkter för att garantera säkerhet och effektivitet.

Botox panna

Våra priser tål att jämföras - visste du att du kan spara upp till 50 % genom att jämföra priser på Botox?

Det lönar sig att jämföra priser. Hos oss  hittar du de bästa rabatterna. Tack vare vår innovativa chatbot kan du snabbt och snabbt och enkelt få svar på frågor om fillers pris eller en behandling med Botox. Vi ingår i en grupp med legitimerade kliniker du kan lita på.

Om du har frågor gällande priser Botox eller andra behandlingar är du varmt välkommen att kontakta oss. Vår målsättning är att du ska hitta billig botox av hög kvalitet.

 

En säker klinik med bra Botox pris

När man söker efter en klinik med ett bra Botox prist är det också viktigt att ta hänsyn till säkerheten. Botox är en populär behandling som har visat sig vara effektiv mot rynkor och fina linjer, men det är viktigt att behandlingen utförs på en säker och hygienisk plats av en kvalificerad och erfaren professionell. Att välja en klinik som är välrenommerad och har goda recensioner kan hjälpa till att säkerställa att behandlingen genomförs på ett säkert sätt.
Dessutom kan en klinik som erbjuder rimliga priser på Botox behandlingar också erbjuda andra förmåner som kan hjälpa kunderna att spara pengar på längre sikt.
 
Vi har mer än 30 års erfanrehet i branschen och våra medarbetare är specialiserade och legitimerade för att utföra behandlingar.

Få din personliga rabatt

50 % rabatt på din första behandling

Omdömen om iBotox olika behandlingar med Botox

Hitta det bästa priset med våra Botox erbjudanden

Kampanjer på Botox-behandlingar gör det möjligt att hitta extra bra priser på populära skönhetsbehandlingar. Många kliniker och skönhetssalonger erbjuder kampanjer med ett fördelaktigt Botox pris för att locka till sig nya kunder eller belöna befintliga kunder. Dessa kampanjer kan inkludera rabatter på Botox-behandlingar, gratis konsultationer eller andra erbjudanden. De kampanjer som du hittar hos oss på iBotox är ett utmärkt sätt att spara pengar på Botox-behandlingar utan att behöva kompromissa med kvaliteten på behandlingen eller säkerheten. Vi är en pålitlig klinik eller skönhetssalong som använder högkvalitativa produkter och utför behandlingar på ett säkert och hygieniskt sätt.

Kampanjer maj 2024

€200 rabatt på din all-inclusive hårtransplantation

Vad ingår i ditt Botox pris?

En Botox-behandling innefattar flera steg. Först görs en konsultation där patienten diskuterar sina önskemål och mål med behandlingen med den behandlande läkaren eller sjuksköterskan. Därefter injiceras Botox i de områden som ska behandlas. Injektionerna är oftast smärtfria och tar vanligtvis bara några minuter att genomföra.

När du väljer oss ingår inte endast själva behandlingen i ditt Botox pris. Vi inkluderar även såväl en först fri konsultation med vår expert online som en konsultation med legitimerad personal på kliniken. Det ger dig ett gott underlag för att bestämma dig för vilken typ av behandling som passar dina förutsättningar och hur du tillsammans med kliniken uppnår ett optimalt och naturligt resultat.

Boka en fri konsultation

50% rabatt på din första behandling

Problem? Scana den här QR-koden med din mobil för att öppna WhatsApp. Vi värdesätter din personliga integritet.

Paketerbjudanden på skönhetsbehandlingar

Då vi ingår i en större grupp erbjuder vi också paketerbjudanden som inkluderar både Botox och andra skönhetsbehandlingar till förmånliga priser.

Paketerbjudanden på Botox och andra skönhetsbehandlingar kan har flera fördelar. För det första kan det vara mer kostnadseffektivt att köpa flera behandlingar i en paketdeal istället för att köpa dem separat.

För det andra kan paketerbjudanden göra det enklare för kunderna att planera sin skönhetsvård. Genom att köpa flera behandlingar på en gång kan kunderna säkerställa att de har tillgång till sina favoritbehandlingar när de behöver dem, utan att behöva oroa sig för att boka och betala för varje behandling separat.

Hör av dig till oss för en komplett prislista med alla våra behandlingar!

Boka en fri konsultation

Om du inte vill chatta med en expert redan idag kan du boka en konsultation vid ett annat valt tillfälle. Vi ringer upp dig när det passar dig!

Vanliga frågor

Ett Botox pris kan påverkas av flera faktorer, inklusive geografisk plats, klinikens rykte och erfarenhet, mängden Botox som används, antalet behandlingar som behövs och eventuella kampanjer eller paketerbjudanden.

Den genomsnittliga kostnaden för en Botox-behandling varierar beroende på flera faktorer, men startar ofta från någon tusenlapp.

Sök efter kampanjer eller paketerbjudanden: Många kliniker och skönhetscentra erbjuder kampanjer och paketerbjudanden för Botox-behandlingar, särskilt under lågsäsonger. Det kan vara värt att undersöka och jämföra priser från olika kliniker för att hitta bästa erbjudandena.

Priset på fillers kan variera beroende på faktorer som den specifika typen av filler som används, mängden filler som behövs och antalet behandlingar som krävs för att uppnå önskat resultat.