iBotox logo

Ögonbrynslyft

Söker du efter en ledande klinik för ögonbrynslyft? iBotox är experter på att utföra ögonbrynslyft med hjälp av Botox. Vi prioriterar alltid hög säkerhet och kvalitet i våra behandlingar och erbjuder samtidigt en utmärkt kundservice. Vi är stolta över att hjälpa våra kunder att öka sin självkänsla och uppnå en ungdomligare look. Våra erfarna och skickliga specialister arbetar med den senaste tekniken och de bästa produkterna för att ge dig ett utmärkt resultat.

Priser från €115 €50

Vad du behöver veta om iBotox

Toppbetyg på TrustPilot

4.9 av 5 baserat på 379 omdömen

100% Säkra behandlingar

Legitimerade specialister

Ingen väntelista

Inga köer tack vare vår avancerade app

En del av IdealofMeD

Över 1000 patienter nöjda patienter varje år

Kom igång med ditt ögonbrynslyft

Få din personliga rabatt

50% rabatt på din första behandling

Boka en fri konsultation

50% rabatt på din första behandling

Problem? Scana den här QR-koden med din mobil för att öppna WhatsApp. Vi värdesätter din personliga integritet.

Ögonbrynslyft Botox med naturligt resultat

När du blir äldre kommer huden bli mindre elastisk och se slappare ut. Med ett enkelt trådlyft eller ögonbrynslyft kan du få ett ungdomligare uttryck. Vi ger dig det bästa priset för den här typen av ingrepp.

Ögonbrynslyft Botox är ett bra alternativ för dig som vill få ett lyft utan att lägga dig under kniven. Du injiceras med en liten mängd botox under specifika punkter som gör att du kommer se piggare ut. Behandlingen håller i cirka fyra månader.

Ögonbrynslyft är ett enkelt ingrepp där du kan gå hem samma dag.

Botox panna

Icke-kirurgist vs kirurgiskt ögonbrynslyft, vad är skillnaden?

Ett ögonbrynslyft är en kosmetisk procedur som syftar till att lyfta ögonbrynen för att ge en mer ungdomlig och alert utseende. Det kan utföras genom kirurgisk eller icke-kirurgisk metod.

Vid den kirurgiska metoden, också kallad en pannlyft, görs ett snitt längs hårfästet i pannan och hud och muskelvävnad dras uppåt för att lyfta ögonbrynen och släta ut rynkor i pannan.

Vid icke-kirurgiska metoder används injektioner av botulinumtoxin (Botox) eller fillers för att skapa en lyftningseffekt. Botox injiceras i musklerna runt ögonen och pannan för att avslappna dem, vilket resulterar i ett lyft av ögonbrynen. Fillers kan också injiceras under ögonbrynen för att skapa ett lyftande stöd.

Det är viktigt att notera att ögonbrynslyft är en invasiv procedur och kan ha potentiella risker och biverkningar, såsom blåmärken, svullnad, infektion och asymmetri. Det är viktigt att diskutera alla risker och fördelar med en kvalificerad läkare innan du bestämmer dig för att genomgå proceduren.

Ögonbrynslyft med Botox steg-för-steg

Här är en steg-för-steg guide till hur en icke-kirurgisk ögonbrynslyft med Botox kan utföras:

  1. Förberedelse: Innan proceduren börjar kommer du att ha en konsultation med en kvalificerad läkare för att diskutera dina önskemål och eventuella medicinska tillstånd. Du kommer också att diskutera vilken typ av resultat du kan förvänta dig och om Botox är lämpligt för dig.

  2. Bedövning: Bedövning krävs inte vid en icke-kirurgisk ögonbrynslyft med Botox, men om du önskar kan du använda en bedövningssalva för att minska obehag vid injektionsstället.

  3. Injektion: Din läkare kommer att använda en fin nål för att injicera små mängder av Botox i de specifika musklerna runt ögonen och pannan som behöver avslappning. Dessa muskler orsakar vanligtvis rynkor och hängande ögonbryn.

  4. Återhämtning: Efter injektionen kan det uppstå en liten svullnad och rodnad runt injektionsstället, men detta går vanligtvis över inom några timmar till en dag eller två. Du kan återgå till dina normala aktiviteter direkt efter proceduren, men det rekommenderas att du undviker att träna eller lägga dig ner i minst fyra timmar efter behandlingen.

  5. Resultat: Resultaten av en ögonbrynslyft med Botox kommer gradvis att visa sig under de kommande dagarna och veckorna, med full effekt vanligtvis inom en till två veckor. Resultatet kan hålla i upp till fyra till sex månader, beroende på din kropps metabolism och andra faktorer.

Få din personliga rabatt

50 % rabatt på din första behandling

Omdömen om iBotox olika behandlingar med Botox

Ögonbrynslyft Botox av legitimerade läkare

Det är mycket viktigt att välja en certifierad klinik och en erfaren läkare när du genomgår en ögonbrynslyft med Botox. Det finns flera orsaker till detta:

  1. Säkerhet: En certifierad klinik kommer att följa alla nödvändiga protokoll för att säkerställa din säkerhet under och efter proceduren. En erfaren läkare kommer också att ha kunskap och erfarenhet att identifiera potentiella komplikationer och hantera dem effektivt.

  2. Kvalitet: En certifierad klinik använder högkvalitativa produkter och utrustning för att säkerställa kvaliteten på behandlingen. En erfaren läkare kommer också att ha den nödvändiga utbildningen och kunskapen för att utföra proceduren på ett säkert och effektivt sätt.

  3. Resultat: En erfaren läkare som arbetar på en certifierad klinik kommer att ha den nödvändiga kunskapen för att skapa ett naturligt utseende och ett ögonbrynslyft som passar dina behov och önskemål. Genom att välja en erfaren läkare ökar du chansen att uppnå de önskade resultaten.

  4. Uppföljning: En certifierad klinik kommer att ha en strukturerad uppföljningsprocess för att säkerställa att du är nöjd med resultaten och för att se till att eventuella problem hanteras snabbt och effektivt.

Hur länge varar resultatet av ett ögonbrynslyft?

Pecis som vid en behandling med Botox panna kan resultatet av ett ögonbrynslyft med Botox varierar från person till person och beror på flera faktorer, såsom din kropps metabolism och injektionsplatsen. Generellt varar resultatet av en ögonbrynslyft med Botox i ungefär 3-6 månader.

Efter den initiala perioden börjar Botox gradvis att brytas ner och musklerna återgår till sin normala aktivitet. När Botox har brutits ned helt återgår dina ögonbryn till sitt ursprungliga läge. För att upprätthålla resultatet av ögonbrynslyftet behöver du därför upprepa behandlingen med regelbundna mellanrum.

Det är viktigt att notera att resultatet av en ögonbrynslyft med Botox gradvis avtar över tid och kan variera mellan olika personer. Det är därför viktigt att ha realistiska förväntningar och diskutera detta med din läkare vid din konsultation.

Boka en fri konsultation

50% rabatt på din första behandling

Problem? Scana den här QR-koden med din mobil för att öppna WhatsApp. Vi värdesätter din personliga integritet.

Rjsker och eventuella bieffekter efter en behandling med Botox i pannan

Ögonbrynslyft med Botox är en vanlig kosmetisk behandling som syftar till att lyfta ögonbrynen och öppna upp ögonen. Även om det anses vara en säker behandling finns det vissa risker som bör diskuteras innan man bestämmer sig för att genomgå behandlingen.

En av de vanligaste riskerna med ögonbrynslyft med Botox är att det kan orsaka en tillfällig asymmetri i ögonbrynen. Detta innebär att ena ögonbrynet kan höjas högre än det andra. Detta kan ske om inte den korrekta mängden Botox injiceras i varje ögonbryn eller om injektionerna inte placeras på rätt ställe. Det är därför viktigt att välja en erfaren och certifierad läkare som är väl förtrogen med tekniken och som kan ge råd om den lämpliga mängden Botox som ska användas för att undvika asymmetri.

En mindre vanlig risk med ögonbrynslyft med Botox är allergiska reaktioner. Vissa personer kan ha en allergisk reaktion på Botox, vilket kan resultera i obehagliga biverkningar som svullnad och klåda.

Det är också möjligt att få blåmärken, svullnad eller rodnad på injektionsstället efter en Botox-behandling. Dessa biverkningar är vanligtvis milda och försvinner inom några dagar.

För att minimera riskerna med ögonbrynslyft med Botox är det viktigt att välja en erfaren och certifierad läkare, följa alla instruktioner för eftervård och informera din läkare om eventuella medicinska tillstånd eller allergier.

Boka en fri konsultation

Om du inte vill chatta med en expert redan idag kan du boka en konsultation vid ett annat valt tillfälle. Vi ringer upp dig när det passar dig!

Vanliga frågor

Ögonbrynslyft med botox är en icke-kirurgisk kosmetisk behandling som innebär att små doser av botulinumtoxin (Botox) injiceras i specifika muskler runt ögonbrynen. Botox verkar genom att minska muskelaktiviteten och därigenom skapa en lyftande effekt på ögonbrynen.

Ögonbrynslyft med botox tar vanligtvis cirka 10-15 minuter att genomföra, och du kan återgå till dina dagliga aktiviteter direkt efter behandlingen.

Resultaten av ögonbrynslyft med botox börjar märkas efter 3-7 dagar och kommer att vara på topp efter cirka två veckor. Resultaten varar vanligtvis upp till 3-4 månader, men detta kan variera beroende på personens metabolism och mängden Botox som injiceras.

De flesta patienter upplever minimal smärta under behandlingen. Injektionerna görs med små nålar och en bedövningskräm kan appliceras på området för att minska obehag. Efter behandlingen kan det finnas någon svullnad eller rodnad på injektionsstället, men detta går vanligtvis över inom några timmar till ett dygn.