Tandimplantat

Hitta ditt bästa tandimplantat pris

Hitta ditt bästa tandimplantat pris

Om du har tappat eller skadat dina tänder kan lösningen vara tandimplantat. Du kan fixa tänder hos en tandläkare men det är ganska kostsamt. Därför jämför vi kliniker i hela Sverige och ger dig de bästa priserna.

Vi kan ge dig ett tandimplantat pris från tandläkare över hela landet. Du ska inte behöva åka långväga för att göra ett sådant ingrepp. Först måste du göra en röntgen för att se att din käklinje håller för implantat. Det brukar inte rekommenderas till barn och ungdomar.

Om du funderar över implantat i tand är det bäst att jämföra priser. Vi hjälper dig att hitta det mest kostnadseffektiva alternativet.

Spara upp till 60 % - tandimplantat av högsta kvalitet

Med vår hjälp kan vi dra ner din tandimplantat kostnad med upp till 60%. Vi uppdaterar ständigt vår hemsida med aktuella kampanjer så kika in ofta för att inte missa något.

Vi väljer noga ut duktiga tandläkare så du är garanterad tandimplantat av högsta kvalitet. Själva ingreppet görs i två delar. Det kommer du får mer information om av din tandläkare när det är dags för ingreppet.

En fördel med att använda vår tjänst är att du alltid får snabba svar. När du skickar in en förfrågan svarar vi dig inom 48 timmar. Du ska snabbt kunna komma vidare med dina tandimplantat oavsett vart i landet du bor. Det är vår målsättning.

Fyll i formuläret för en prisjämförelse
+
=

Lyckade tandimplantat

Vi har under flera år kopplat ihop tandläkare med människor som är intresserade av att göra tandimplantat. Vi vet därför vad som krävs.

Hos oss kan du snabbt jämföra olika erbjudanden och komma fram till vad som är det bästa för dig.

Eftersom vi har så många samarbetspartners kan du spara upp till hela 60% av det ursprungliga priset. Du slipper dessutom lägga ner tid på att själv leta upp kliniker och be om offerter. Vi gör allt jobb åt dig snabbt och tydligt.

Om du vill ha en snabb översikt av tandimplantat pris är det bara att kika på hemsidan.

Få erbjudanden och jämför priser

Få priser online

OMDÖMEN OM TANDIMPLANTAT

Jag tappade en tand när jag trillade av cykeln och ville se om jag kunde få implantat. Jag kunde snabbt jämföra flera olika tandläkare i Stockholm och är väldigt nöjd med allt.

Annika M.

Tandimplantat Stockholm

Jag har länge funderat över tandimplantat och ville jämföra lite priser. Tack vare denna sajten kunde jag se vilken klinik i Göteborg som kunde ge mig bästa priset. Verkligen bra!

Cecilia G.

Skalfasader Göteborg

Jag tappade två tänder när jag ramlade med MC:n och har länge velat åtgärda detta. Tack vare denna sajten hittade jag äntligen ett bra erbjudande och kunde slå till direkt.

Mikale K.

Tandimplantat Turkiet

Få tandimplantat pris från legitimerade kliniker

Endast av auktoriserade kliniker

Hos oss kan du inte bara jämföra priser för tandimplantat. Vi erbjuder även botox och flera andra tjänster inom skönhet.

Det alla våra kliniker har gemensamt är att de är noggrant utvalda och håller hög kvalitet i alla led. Det är ett måste för oss.

Du ska kunna känna dig helt trygg när du sätter in dina tandimplantat. Vi jämför bara priser från kliniker som vi står bakom till 100%. Det gäller oavsett vart i landet du befinner dig. Ett ingrepp ska alltid utföras av en legitimerad tandläkare. De börjar alltid med en röntgen för att kolla status på dina tänder.

Jämför priser