iBotox logo

Botox Panna

Söker du en ledande klinik för Botox panna? iBotox är experter på att utföra Botox-behandlingar i pannan. Vi prioriterar alltid säkerhet och kvalitet i våra behandlingar samtidigt som vi erbjuder en utmärkt kundservice. Vi är stolta över att hjälpa våra kunder att öka sin självkänsla och att gå igenom livet med en nyfunnen självsäkerhet.

Priser från €115 €50

Vad du behöver veta om iBotox

Toppbetyg på TrustPilot

4.9 av 5 baserat på 379 omdömen

100% Säkra behandlingar

Legitimerade specialister

Ingen väntelista

Inga köer tack vare vår avancerade app

En del av IdealofMeD

Över 1000 patienter nöjda patienter varje år

Bästa erbjudanden på botox i pannan

Få din personliga rabatt

50% rabatt på din första behandling

Boka en fri konsultation

50% rabatt på din första behandling

Problem? Scana den här QR-koden med din mobil för att öppna WhatsApp. Vi värdesätter din personliga integritet.

Din expert på Botox i Stockholm, Göteborg och Malmö

Om du går i tankar om att göra Botox i pannan har du hittat rätt. Vi är en ledande klinik med lång erfarenhet av den här typen av behandlingar.

Botox i pannan är numera en beprövad metod för att släta ut rynkor och få ett mer ungdomligt utseende. Du får in injektion som håller i cirka 3-6 månader. Sedan kan du välja att göra en påfyllning om du vill. Det görs alltid av en läkare.

Här hittar du förutom rabatter även bilder på botox panna före efter så du kan se resultatet av behandlingen.

Botox panna

Hitta botox panna till bra pris

Botox i pannan är en kosmetisk behandling som innebär att små mängder av botulinumtoxin injiceras i musklerna i pannan för att minska rynkor och linjer i området. Behandlingen är icke-kirurgisk och ger en snabb och enkel lösning för att minska tecken på åldrande och ge en slätare panna. Botox i pannan är en populär behandling som utförs av utbildade experter inom kosmetisk medicin.

Botox i pannan fungerar genom att tillfälligt blockera nervsignalerna till musklerna i pannan, vilket resulterar i en avslappning av musklerna och minskning av rynkor och linjer. Behandlingen är effektiv för att minska synliga rynkor i pannan och mellan ögonbrynen, och kan även användas för att lyfta ögonbrynen och förhindra att nya rynkor uppstår. Botox i pannan är vanligtvis en snabb och smärtfri procedur som tar cirka 15-30 minuter att utföra. Resultaten av behandlingen varar vanligtvis mellan 3-6 månader, varefter ytterligare behandlingar kan behövas för att upprätthålla effekten. Som med alla medicinska ingrepp finns det vissa risker och biverkningar att vara medveten om, vilket är viktigt att diskutera med din behandlande läkare eller specialist.

Botox panna steg-för-steg

Vi har satt sammans en kort steg-för-steg guide till vad som kan förväntas vid en typisk botox-behandling i pannan:

  1. Konsultation: Innan behandlingen börjar, kommer du att ha en konsultation med din behandlande läkare eller specialist. De kommer att bedöma dina behov och diskutera dina mål med behandlingen.

  2. Bedövning: Vanligtvis kräver inte botox i pannan någon bedövning, men om du känner obehag kan bedövningssalva appliceras på området.

  3. Injektioner: Botox injiceras med små nålar direkt i musklerna i pannan. Vanligtvis behövs mellan 3-5 injektioner i området.

  4. Efterbehandling: Efter behandlingen kan det finnas lite rodnad, svullnad eller blåmärken på injektionsställena. Detta är normalt och kommer att försvinna inom några timmar eller dagar.

  5. Resultat: Resultaten av behandlingen börjar vanligtvis visa sig inom några dagar till en vecka efter injektionerna. Du kommer att märka att rynkorna i pannan och mellan ögonbrynen minskar, vilket ger en slätare panna.

  6. Uppföljning: Efter behandlingen kan din läkare boka en uppföljande konsultation för att se till att resultatet har uppnåtts och för att diskutera framtida behandlingsalternativ.

Det är viktigt att notera att behandlingsprocessen kan variera beroende på din individuella situation och de specifika kraven från din läkare eller specialist.

Få din personliga rabatt

50 % rabatt på din första behandling

Omdömen om iBotox olika behandlingar med Botox

Botox hos en certifierad klinik

Botox i pannan är en medicinsk behandling som bör utföras av en kvalificerad och erfaren läkare eller specialist. Dessa inkluderar plastikkirurger, dermatologer och estetiska läkare, som har genomgått utbildning och certifiering för att utföra botox-injektioner på ett säkert och effektivt sätt.

När du väljer iBotox är du säker på att boka en behnadling med legitimerad och erfaren personal. Innan behandlingen, vid konsultationen, får du  diskutera dina mål och förväntningar med din behandlande läkare eller specialist, så att de har en grundlig förståelse för din medicinska historia och eventuella medicinska tillstånd som kan påverka behandlingen.

Hur länge varar resultatet av en Botox panna behandling?

Hur länge effekten av Botox varar kan variera från person till person och beror på flera faktorer, såsom den specifika behandlingen som utförs, individens metabolism, och hur ofta behandlingen upprepas.

Generellt sett varar effekten av en botox panna-behandling i ungefär 3-4 månader. Efter det kan musklerna i pannan gradvis återgå till sin normala aktivitet och rynkor och linjer kan börja dyka upp igen.

För att bibehålla resultatet av behandlingen, kan upprepade behandlingar rekommenderas. Det är dock viktigt att inte överbehandla eller upprepa behandlingarna för ofta, eftersom detta kan öka risken för biverkningar och minska effektiviteten av behandlingen över tid.

Din behandlande läkare eller specialist kan ge dig mer information om hur ofta du bör få botox i pannan för att upprätthålla resultatet och minska risken för biverkningar.

Boka en fri konsultation

50% rabatt på din första behandling

Problem? Scana den här QR-koden med din mobil för att öppna WhatsApp. Vi värdesätter din personliga integritet.

Rjsker och eventuella bieffekter efter en behandling med Botox i pannan

Precis som med alla medicinska ingrepp, finns det även vissa risker och biverkningar för botox panna-behandlingar, även om dessa vanligtvis är milda och temporära. Det är därför viktigt att genomgå behandlingen hos en erfaren och kvalificerad läkare eller specialist som kan minimera risken för biverkningar och ge dig råd om hur du kan undvika komplikationer.

De vanligaste biverkningarna av botox panna-behandlingar inkluderar smärta och svullnad på injektionsstället, huvudvärk, blåmärken, trötthet och illamående. Det är också möjligt att uppleva en tillfällig minskning av ansiktsuttryck och förmågan att lyfta ögonbrynen.

Boka en fri konsultation

Om du inte vill chatta med en sxpert bredan idag kan du boka en konsultation vid ett annat valt tillfälle. Vi ringer upp dig när det passar dig!

Vanliga frågor

Botox panna-behandlingar är kosmetiska ingrepp som involverar injektioner av en form av botulinumtoxin i musklerna i pannan för att minska rynkor och linjer.

Ja, botox panna-behandlingar är säkra när de utförs av en kvalificerad läkare eller specialist och följer rekommenderade doser och behandlingsprotokoll. Liksom alla medicinska ingrepp finns det dock vissa risker och biverkningar, så det är viktigt att genomgå en noggrann konsultation innan behandlingen.

Resultaten av en botox panna-behandling varar vanligtvis mellan 3 och 6 månader, beroende på personens individuella reaktion på behandlingen och injektionsställets placering.

Kostnaden för en behandling med botox i pannan varierar beroende på faktorer som behandlingsområdets storlek och behandlingens omfattning. Kontakta oss för aktuella prisuppgifter!