iBotox logo

Hårtransplantation

iBotox Sweden är en del av IdealofMeD Group som driver en av de ledande premium-klinikerna för hårtransplantation i Turkiet. Vi är kända för naturliga resultat och enastående kundservice. Prata med oss idag om dina alternativ.

Priser från €2400 €2200
Hårtransplantation

Vad du behöver veta om iBotox

Toppbetyg på TrustPilot

4.9 av 5 baserat på 379 omdömen

100 % Säkra behandlingar

Legitimerade specialister

Ingen väntelista

Inga köer tack vare vår avancerade app

En del av IdealofMeD

Över 1000 patienter nöjda patienter varje år

Ta första steget mot en hårtransplantation

Få din personliga rabatt

Spara 200 euro på din hårtransplantation

Boka en fri konsultation

Spara 200 euro på din hårtransplantation

Problem? Scana den här QR-koden med din mobil för att öppna WhatsApp. Vi värdesätter din personliga integritet.

Din expert på hårtransplantation i Turkiet

Precis som Botox är hårtransplantation en kosmetisk procedur som har blivit alltmer populär de senaste åren. Det är en metod för att permanent återställa hår på områden där det har tunnats ut eller fallit bort, vanligtvis på grund av ärftliga faktorer, åldrande eller sjukdom.

En hårtransplantation innebär att man tar hår från ett område på huvudet som har god hårväxt, och transplanterar det till det område där det behövs. Det finns olika tekniker som används för hårtransplantation, inklusive FUE och DHI. Fördelarna med hårtransplantation är bland annat att det är en permanent lösning på håravfall, att transplantationen ger ett naturligt resultat och har en minimal återhämtningstid.

Hårtransplantation

Hårtransplantation - ett vanligt ingrepp

Det finns flera orsaker till varför man  kan vilja genomgå en hårtransplantation. De vanligaste orsakerna är ärftligt håravfall, åldrande eller sjukdomar som alopecial. Det är även vanligt att transplantera hår för att återställa eller förbättra sitt utseende eller självkänsla.

En hårtransplantation kan också användas för att täcka ärr på huvudet eller andra områden. För många människor är hår en viktig del av deras självbild och självförtroende, och en hårtransplantation kan hjälpa till att återställa detta.

Hårtransplantation metoder

Det finns flera olika tekniker för hårtransplantation, var och en med sina egna fördelar och nackdelar. Två av de vanligaste teknikerna är FUE och DHI.

  • FUE, som står för Follicular Unit Extraction, är en avancerad teknik för hårtransplantation som innebär att hårstrån tas från en donatorplats på huvudet och transplanteras till områden med håravfall. Denna teknik använder mikroverktyg för att extrahera hårstrån en efter en från hårroten. Fördelarna med FUE inkluderar minimal ärrbildning, snabbare återhämtning och naturliga resultat.

 

  • DHI, som står för Direct Hair Implantation, är en avancerad teknik som liknar FUE, men använder en mer avancerad metod för att transplantera hår. Istället för att göra små hål i huden med ett verktyg, används en speciell enhet som implanterar hårstrån direkt i huden. Denna teknik resulterar i en högre överlevnad av transplanterade hårstrån och ger även en mer naturlig hårväxt.

 

Andra tekniker inkluderar FUT (Follicular Unit Transplantation). Vilken teknik som är mest lämplig beror på individuella faktorer såsom hårstruktur, håravfallsmönster och önskad slutresultat.

Få din personliga rabatt

Spara 200 euro på din hårtransplantation

Omdömen om hårtransplantation

En permanent lösning på håravfall

Hårtransplantation är den enda permanenta lösningen på håravfall. Det transplanterade håret kommer att växa på samma sätt som det tidigare gjorde på dess ursprungliga plats, vilket ger ett naturligt resultat. Eftersom det transplanterade håret är ditt eget, är det mindre sannolikt att det avvisas av kroppen och risken för biverkningar är minimal.

Andra behandlingar för håravfall som mediciner eller peruker ger bara temporära resultat, medan hårtransplantation ger en permanent lösning som håller i många år framöver.

Hårtransplantation i Turkiet steg-för-steg

En hårtransplantation är en kirurgisk procedur som utförs i flera steg. Förfarandet kan se olika ut beroende på den valda metoden, men nedan följer en förenlkad översikt:

  1. Bedövning: Patienten bedövas med lokalbedövning för att minska smärta och obehag under proceduren.

  2. Donatorområde: Hår tas från ett område med god hårtillväxt, oftast bakhuvudet.

  3. Grafts: Håret separeras från skalpen och prepareras för transplantation i små hårgrupper, kallade grafts.

  4. Mottagarområde: Kirurgen skapar mikoskopiska hål i mottagarområdet där det transplanterade håret kommer att placeras.

  5. Transplantation: Grafts placeras noggrant i de förberedda hålen för att ge det önskade resultatet.

  6. Återhämtning: Patienten får instruktioner om eftervård och återhämtning, som inkluderar att undvika ansträngande aktiviteter och använda speciella schampon och balsam för att rengöra det transplanterade området.

  7. Uppföljning: en specialist har kontakt med patienten under återhämtningsperioden för att säkerställa att hårtransplantationen har varit framgångsrik.

Boka en fri konsultation

Spara 200 euro på din hårtransplantation

Problem? Scana den här QR-koden med din mobil för att öppna WhatsApp. Vi värdesätter din personliga integritet.

Välj en aktör med över 30 års erfarenhet av säkra hårtransplantationer

iBotoxs moderföretag har mer än 30 års års erfarenhet av hårtransplantationer. Våra kirurger är kända för hårtransplantationer med naturliga reultat och med en mycket hög andel överlevande grafts. Vi använder den senaste teknologin och behandlingsmetoderna för att säkerställa att varje patient får den mest effektiva behandlingen.
 
När du bokar hos oss garanteras du alltid  stöd och rådgivning  före, under och efter proceduren. Vi har en hög standard för hygien och säkerhet och utför hårtransplantationer på ett sjukhus med högteknologisk utrustning. Så om du överväger en hårtransplantation i Turkiet, kan du vara säker på att vi kommer att ge dig den bästa möjliga behandlingen och resultatet.

Boka en fri konsultation

Om du inte vill chatta med en sxpert bredan idag kan du boka en konsultation vid ett annat valt tillfälle. Vi ringer upp dig när det passar dig!

Vanliga frågor

Ditt hårtransplantation pris i Turkiet varierra beroende på flera faktorer, såsom antalet grafts som behöver transplanteras och den teknik som används. Det första steget är alltid en fri konsultation för att se över dina individuella förutsättningar.

 Återhämtningstiden efter en hårtransplantation varierar beroende på patientens individuella återhämtningsförmåga och hur omfattande proceduren var. Patienten kan förvänta sig att återgå till arbete och normala aktiviteter inom några dagar till en vecka efter proceduren. Det är viktigt att följa alla instruktioner från kirurgen för att säkerställa en så smidig återhämtning som möjligt.

recis som med alla kirurgiska ingrepp finns det en risk för komplikationer vid en hårtransplantation. Dessa inkluderar blödning, infektion, obehag och svullnad i det transplanterade området. Det är viktigt att välja en erfaren och kvalificerad kirurg och följa alla instruktioner för att minimera dessa risker.

Det transplanterade håret kan falla ut några veckor efter proceduren, men det är en normal del av återhämtningsprocessen. Det tar vanligtvis några månader innan håret börjar växa igen, och det slutliga resultatet kan förväntas inom 8-12 månader efter proceduren. Det är viktigt att ha tålamod och följa alla instruktioner från kirurgen för att säkerställa att resultatet blir så bra som möjligt.