iBotox logo

Om oss

iBotox, en del av IdealofMeD.

Din specialist på prisvärda skönhetsbehandlingar med Botox, hårtransplantationer och tandvård

Kampanjer maj 2024

€200 rabatt på din all-inclusive hårtransplantation

En ledande skönhetsklinik

iBotox är en del av IdealofMeD, en av de ledande leverantörerna av  kosmetiska behandlingar . IdealofMeD grundades  med en vision om att erbjuda säkra och effektiva kosmetiska behandlingar som kan ge människor mer självförtroende och självkänsla.

Vi har ett team av kvalificerade läkare och sjuksköterskor som är utbildade och certifierade i att utföra kosmetiska behandlingar. Vår skönhetsklinik använder endast högkvalitativa produkter och den senaste tekniken för att säkerställa att alla behandlingar är säkra och effektiva. Vi sätter alltid våra patienter i första hand och strävar efter att ge en bekväm och avslappnad miljö för alla som besöker oss.

Vad du behöver veta om iBotox och våra behandlingar

Toppbetyg på TrustPilot

4.9 av 5 baserat på 379 omdömen

100% Säkra behandlingar

Legitimerade specialister

Ingen väntelista

Inga köer tack vare vår avancerade app

En del av IdealofMeD

Över 1000 patienter nöjda patienter varje år

En fri konsultation är det första steget för att hitta rätt skönhetsbehandling

n kostnadsfri onlinekonsultation är det första steget mot en skönhetsbehandling. Vid våra fria konsultationer kopplas du samman med en kvalificerad expert för och diskutera mål och förväntningar angående de skönhetsbehandlingar som du är intresserad av.

Boka en fri konsultation

Om du inte vill chatta med en sxpert bredan idag kan du boka en konsultation vid ett annat valt tillfälle. Vi ringer upp dig när det passar dig!

En certifierad skönhetsklinik

Det är viktigt att välja en certifierad skönhetsklinik för behandlingar eftersom det garanterar att man får en högkvalitativ och säker behandling. iBotox är en sådan klinik som är specialiserad på icke-kirurgiska kosmetiska behandlingar, inklusive ögonbrynslyft med Botox.

En certifierad klinik, som iBotox, har ett team av kvalificerade läkare och sjuksköterskor som är utbildade och certifierade i att utföra kosmetiska behandlingar. Dessa professionella har genomgått noggrann utbildning och har erfarenhet av att arbeta med olika typer av patienter och hudtyper. De använder också högkvalitativa produkter och den senaste tekniken för att säkerställa att alla behandlingar är säkra och effektiva.

En annan fördel med att välja en certifierad klinik som iBotox är att kunderna kan vara trygga i vetskapen om att de kommer att få en professionell och personlig service. Personalen på iBotox är alltid där för att svara på kundernas frågor och lyssna på deras behov och förväntningar. Kunderna kan känna sig säkra på att de kommer att få en behandling som är anpassad efter deras individuella behov och önskemål.