Enzymer, Elexir Pharma Kosttillskott

Enzymer, Elexir Pharma Kosttillskott
KÖP Enzymer, Elexir Pharma Kosttillskott ONLINE
189 SEK
Mer Info!
Få Sveriges bästa rabatter inom skönhet.
Din personliga integritet är viktig för oss
Kostnadsfri konsultation för botox i Stockholm
Boka nu
Produktinformation
Märke: Elexir Pharma

Elexir Enzymer innehåller en kombination av vegetabiliska enzymer som intas i samband med måltid för att stödja matsmältningen. Enzymer utsöndras naturligt i magsäcken där deras jobb är att bryta ned maten vi äter till mindre beståndsdelar så att kroppen i nästa steg kan absorbera näringsämnen i tunntarmen. Att tillföra extra enzymer kan vara bra om man upplever att matsmältningen inte fungerar riktigt som den ska. Elexir enzymer innehåller även bladextrakt från kronärtskocka som hjälper till att stödja matsmältningen, bidrar till tarmkanalens normala funktion och bidrar till tarmkomfort. Laktasenzym förbättrar laktosnedbrytningen hos individer som har problem med att bryta ner laktos. Innehåller även enzymerna amylas, proteas, lipas och cellulas. Matsmältningens stödfunktion Matsmältningsenzymer behövs för att kroppen ska kunna bryta ned den mat vi äter och därefter tillgodogöra sig alla de näringsämnen som finns i kosten. Matsmältningsenzymernas funktion startar redan i munnens saliv och fortsätter sedan ända ned i tarmen. I olika delar av kroppen verkar olika typer av enzymer, samtidigt som olika näringsämnen kräver olika enzymer för dess nedbrytning och upptag. Olika enzymer har olika uppgifter En dålig matsmältning kan orsaka obehagliga besvär såsom gaser, magknip, uppblåsthet och diarré. Ett tillskott av vegetabiliska matsmältningsenzymer, tillsammans med kostfiber och extrakt från frukter med gynnsamma effekter på matsmältningen, kan underlätta kroppens förmåga att spjälka kosten och därigenom bidra till en normal mag- och tarmfunktion. • Med kronärtskocka som stödjer matsmältningen, bidrar till tarmkanalens normala funktion samt bidrar till tarmkomfort • Amylas spjälkar kolhydrater • Proteas spjälkar proteiner • Lipas spjälkar fetter • Cellulas spjälkar cellulosa (fibrer) • Laktas spjälkar laktos (mjölksocker)