Complete Protein 3 är instantiserat för extra lättlöslighet samt har mycket hög proteinhalt och nästan obefintligt med fett & laktos. Det innehåller en 50/50 blandning av vassle isolat & kasein. Liksom modersmjölk innehåller Complete 3 höga halter laktofferin som är en biokomponent från vassle där den återfinns i försumbar mängd. Stimulerar immunförsvaret. Förbättrar återhämtningen. Nästintill obefintlig fett-/laktoshalt. Complete Protein 3 har vunnit flera smaktester och är uppskattat för sin krämiga smak och lättlöslighet. Proteinkällor i fallande skala: Vassle Isolat (WPI) Ion exchange: För den höga halten av grenade aminosyror (BCAA) och det snabba upptaget vilket ger kroppen en muskeluppbyggande signal. Vassle har även den bästa aminosyreprofilen för muskelbygge. Kasein: För sina anti-catabola egenskaper. Tack vare kaseinets förmåga att röra sig långsamt genom kroppen och hålla aminosyre-koncentrationen hög under lång tid, så ökar kroppens förmåga att använda proteinet till tillväxt/läkning. Kaseinet är spraytorkat för att bevara alla naturliga fraktioner. Bioaktivt Lactoferrin – Framtidens protein Complete Protein 3 innehåller mycket höga halter bioaktivt lactoferrin.1 portion ger betydligt mer (166mg) än den dos (120mg) som har visat sig ge effekt i vetenskapliga studier. Lactoferrin gör att du kan träna oftare, längre och hårdare utan att drabbas av överträning & infektioner . Unika egenskaper lactoferrin har: Ökar kroppens förmåga att binda järn Nyttig för viktig bakteriekultur i magen immunförsvaret Kraftig antioxidant effekt vilket motverkar fria radikaler som ökar vid hård fysik/psykisk stress Antiinflammatoriska egenskaper Det finns över 2 000 studier som visar vilka unika och viktiga egenskaper lactoferrin har. Vassleprotein innehåller i bästa fall endast max 100mg lactoferrin per 100g beroende på reningsmetod men ofta är innehållet av lactoferrin betydligt lägre, i många fall så lågt som 20-30mg per 100g. Complete Protein 3 innehåller hela 480mg lactoferrin per 100g. Doseringsförslag: 1 dl pulver blandas med vatten eller mjölk. Smaken är framtagen efter att blandas med 2,5 – 3dl vatten eller mjölk. Storlek: 900g Portion: 34 g (23 portioner) Innehåll per 100 g Energi 370 kcal 1 554 kJ Protein 87 g Kolhydrat 3 g Fett 1 g Ingredienser: vassleproteinisolat (innehållandes SOJAlecitin som emulgeringsmedel), helMJÖLKsprotein (bestående av micellärt kasein), förädlat kalcium kaseinat, arom, stabiliseringsmedel (gum